CHIROPRACTIEMEDICUS

Chiropractor Capelle & Vlaardingen

Chiropractor vlakbij Gouda

Chiropractie Medicus, in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een chiropractiepraktijk die persoonlijke zorg biedt, met een allesomvattende aanpak en het gebruik van meerdere therapieën?

Je vindt ons in Capelle aan den IJssel, op 20 minuten rijden van Gouda. We bevinden ons net buiten station metro de Terp met gratis parkeergelegenheid achter het gebouw.

Onze ervaren chiropractors doen hun best om je te helpen je optimaal te voelen, functioneren en bewegen.

Z

Veilige en effectieve methode die meerdere therapieën combineert

Z

Holistisch en deskundig inzicht in je lichamelijke klachten

Z

Behandelingen en zorg op maat voor jij, met een team die echt om je geeft

L

Lees meer

Weet je niet zeker of chiropractie de juiste aanpak is? Kijk eens rond op onze chiropractiepagina, behandelingen en de klachten waarmee we kunnen helpen.
Je kunt ook langskomen in de praktijk voor een gratis gesprek en wervelkolomcheck met een van onze chiropractors om verder te bepalen of we je kunnen helpen.

L

Maak een intake afspraak

Neem contact met ons op via telefoon 010 46 76 403, of maak direct online een afspraak met een van onze ervaren chiropractors

L

Inzicht in je medische geschiedenis

Je ontvangt een formulier via e-mail zodat de chiropractor meer te weten kan komen over je medische geschiedenis. Aarzel niet om ons imaging op te sturen zoals röntgenfoto’s, MRI, of breng ze mee naar je eerste afspraak.

L

Je eerste afspraak

Je eerste afspraak bij ons omvat een blik op je medische geschiedenis, een lichamelijk onderzoek van je algemene houding, wervelkolom en een meer specifieke blik op je klachtengebieden. De chiropractor zal uitleggen wat hij ontdekt, en zal een eerste behandeling uitvoeren. Dat kunnen verschillende technieken zijn, afhankelijk van je lichaam en je klachten.

L

Terug op het juiste spoor

Je houding veranderen en problemen in je ruggengraat corrigeren kan tijd vragen, maar de meeste mensen beginnen meteen te bewegen en zich beter te voelen!

Gilbert Kooi
Gilbert Kooi
12 April 2024
Top
Arianne van Wingerden
Arianne van Wingerden
7 Maart 2024
Ik heb een intake gehad bij Genevieve Viljoen en ik kreeg van haar heel waardevol advies. Ze is een fijne open dame met oog voor de cliënt.
Danny da Silva
Danny da Silva
2 Maart 2024
Coming here quite a while now. I call it my monthly maintenance check in. Very professional and more importantly very effective.
Real Madrid
Real Madrid
21 Februari 2024
Top chiropractie! Martin weet wat hij doet. Hij geeft tijd om te bespreken waar je last van hebt. Hij bespreekt ook of de vorige klachten verdwenen zijn. Een man met verstand voor zijn vak
Rudolf Torsoh
Rudolf Torsoh
30 November 2023
Deze fysio weet wat hij doet en geeft ook goede uitleg. Als jij een goede chiropractor zoek dan moet je hier zijn.
Roos Hobé
Roos Hobé
17 November 2023
Ben sinds een jaar in behandeling bij Martin. Ik kwam met klachten gerelateerd aan een herstellende hernia. Ik kan nu weer alles ( met mate).
Tracy Pereira Bravo
Tracy Pereira Bravo
9 November 2023
Na 1 behandeling al zo’n bizarre verlichting! Martin heeft echt kennis van wat hij doet en legt alles goed uit.

Last van rug-, nek-, schouder- of hoofpijn? Problemen met je houding?

Onze innovatieve benadering van chiropractie en gezondheid helpt ons bij het vinden, analyseren en corrigeren van de werkelijke oorzaak van je lichamelijke klachten.

Maak online een afspraak voor een intake of een gratis check-up met een van onze zorgzame chiropractors

AFSPRAAK INPLANNEN