CHIROPRACTIEMEDICUS

Chiropractor Capelle & Vlaardingen

Chiropractor omgeving Spijkenisse

Chiropractie Medicus, in Vlaardingen

Op zoek naar een chiropractiepraktijk die persoonlijke zorg biedt, met een allesomvattende aanpak en het gebruik van meerdere therapieën?

Je kan ons vinden aan de andere kant van de Maas, op de Hoflaan 49 in Vlaardingen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en we zijn 1km van het treinstation vandaan.

Onze ervaren chiropractors doen hun best om je te helpen je optimaal te voelen, functioneren en bewegen.

Z

Veilige en effectieve methode die meerdere therapieën combineert

Z

Een aanpak die naar het hele lichaam kijkt

Z

Persoonlijke behandelingen met chiropractors die om je geven

L

Lees meer

Weet je niet zeker of chiropractie de juiste aanpak is? Kijk eens rond op onze chiropractiepagina, behandelingen en de klachten waarmee we kunnen helpen.
Je kunt ook langskomen in de praktijk voor een gratis gesprek en wervelkolomcheck met een van onze chiropractors om verder te bepalen of we je kunnen helpen.

L

Maak een intake afspraak

Neem contact met ons op via telefoon 010 32 16 231, of maak direct online een afspraak met een van onze ervaren chiropractors

L

Inzicht in je medische geschiedenis

Je ontvangt een formulier via e-mail zodat de chiropractor meer te weten kan komen over je medische geschiedenis. Aarzel niet om ons imaging op te sturen zoals röntgenfoto’s, MRI, of breng ze mee naar je eerste afspraak.

L

Je eerste afspraak

Je eerste afspraak bij ons omvat een blik op je medische geschiedenis, een lichamelijk onderzoek van je algemene houding, wervelkolom en een meer specifieke blik op je klachtengebieden. De chiropractor zal uitleggen wat hij ontdekt, en zal een eerste behandeling uitvoeren. Dat kunnen verschillende technieken zijn, afhankelijk van je lichaam en je klachten.

L

Terug op het juiste spoor

Je houding veranderen en problemen in je ruggengraat corrigeren kan tijd vragen, maar de meeste mensen beginnen meteen te bewegen en zich beter te voelen!

Tracy Pereira Bravo
Tracy Pereira Bravo
9 November 2023
Na 1 behandeling al zo’n bizarre verlichting! Martin heeft echt kennis van wat hij doet en legt alles goed uit.
Chris Tine
Chris Tine
25 Juli 2023
Great experience with the ladies at Chiropractie Capelle! Lovely team and I feel so much better after just a few sessions
Danny da Silva
Danny da Silva
6 Juli 2023
Zeer professioneel! Voor zowel acute klachten als voor regelmatig ‘onderhoud’. Kom hier al een paar jaar. Goed voor mijn lijf en geest!! Special shout-out to Martin! Keep it up team.
Eelco Spruit
Eelco Spruit
18 Juni 2023
Fijn dat alles weer even goed word gezet. Al is het kraak geluid niet altijd fijn om te horen. Het werkt wel wat mij betreft

Last van rug-, nek-, schouder- of hoofpijn? Problemen met je houding?

Onze innovatieve benadering van chiropractie en gezondheid helpt ons bij het vinden, analyseren en corrigeren van de werkelijke oorzaak van je lichamelijke klachten.

Maak online een afspraak voor een intake of een gratis check-up met een van onze zorgzame chiropractors

AFSPRAAK INPLANNEN